top of page
ig-DSC_2839-1.jpg

DONALDSONS

RESIDENTIAL
Edinburgh, Scotland

The brief for PROJECT D centred around creating a neutral scheme that exudes warmth and homeliness through the use of various textures. The goal was to transform the main living, kitchen, and dining area into a cohesive, open space that seamlessly integrates functionality with style.

ig DSC_3091 3.JPG
ig-DSC_2933-4.jpg
IG-DSC_3012-1.jpg
ig-DSC_2888-1.JPG
ig-DSC_2970-2.jpg
ig-DSC_3050.JPG

A standout feature in this design is the custom-built bookcase that doubles as a media unit. This piece not only provides ample storage and display space but also serves as a focal point in the room. The inclusion of a built-in sliding ladder adds both practical accessibility and a touch of classic elegance, enhancing the unit's overall appeal.

bottom of page